Loading

Онлайн маркетинг и реклама

Популяризиране на бизнеса чрез засилено присъствие в интернет пространството.
Рекламираме онлайн Вашите продукти и услуги.

Какво е онлайн маркетинг?

Онлайн маркетингът е съвкупност от дейности по популяризирането и промотирането на услуга или продукт в интернет пространството. Крайната цел е привличане, задържане и увеличаване на броя на клиентите чрез засилено присъствие в мрежата, осъществено по възможно най-удачния начин. Интернет маркетингът е мощен механизъм за изграждането на авторитет и бързото нарастване на един бизнес.

Управление на PPC

Pay per click (PPC) или "плащане при клик" е онлайн реклама, която се заплаща само при кликване върху нея. PPC е една от най-модерните стратегии за онлайн маркетинг, която пряко увеличава трафика на Вашия уеб сайт. Google AdWords ви позволява да позиционирате Вашата реклама в резултатите от Google търсене по определени ключови думи. Платеното показване при търсене e много мощен и целенасочен начин да рекламирате Вашия уеб сайт или онлайн бизнес директно на Вашата целева аудитория.

Email маркетинг

Имейл маркетингът е изпращането на рекламни послания до определена група от потребители посредством електронната поща. Този вид маркетинг е евтин и ефикасен начин да останете в контакт с Вашите клиенти и да им предоставяте регулярно промоционални и информативни съобщения. Успешните имейл кампании използват привлекателно съдържание, атрактивен дизайн и маркетинг стратегии, без да се натрапват. Прекомерното изпращане на писма ще накара абонатите да се отпишат от Вашите списъци.

Социални мрежи

Ефективната кампания в социалните медии изисква време и отдаденост. Създаването на страница на Вашия бранд или уеб сайт в различните мрежи не е достатъчно. Това, което прави успешно присъствието Ви в тях, е системното и последователно публикуване на полезно съдържание, както и в обратната връзка с Вашите фенове и последователи. Рекламирането в социалните мрежи привлича все повече потребители и помага за реализирането на многократно повече продажби.

ИСКАТЕ УСПЕШЕН ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ ИЛИ РЕКЛАМА? Свържете се с нас
© 2016-2024 СИМДИМ ЕООД Всички права запазени