Loading

Изработка на уеб сайт

Ефективен, модерен и функционален уеб сайт според Вашите персонални изисквания.
Ние ще вложим цялата си компетенция и изобретателност, за да сътворим уеб сайта, за който сте мечтали.

Професионална изработка на уеб сайт

Качественият уеб дизайн е от решаващо значение за Вашето онлайн присъствие и има пряко въздействие върху успеха Ви на пазара. Добре направеният уеб сайт е удобен за ползване, зарежда бързо, оптимизиран е за търсачки като Google и е напълно съвместим с мобилни устройства. Ето защо е жизнено важно да използвате услугите на професионалист, който няма да Ви подведе. Доверявайки се на нас, Вие ще получите не просто безупречна изработка на уеб сайт, а коректен партньор, който всеотдайно ще Ви помогне да постигнете реални резултати.

Процес по изработка на уеб сайт

По време на целия процес по изработка на уеб сайт, ние се водим на първо място от Вашите нужди и изисквания.
Работим в тясно сътрудничество с Вас и Ви държим в течение за постигнатия напредък.

1. Концепция

Запознаваме се с Вашия бизнес, както и с продуктите и услугите, които предлагате. Проучваме пазара и конкуренцията. Дефинираме целева аудитория. Откриваме възможности и предлагаме идеи. Анализираме събраната информация и съставяме цялостна концепция, която да превърне Вашите цели в реалност.

2. Съдържание

Събираме и комплектуваме предоставените от Вас материали. Определяме структурата на сайта. Съставяме съдържание, което да предизвика максимален интерес и ангажираност от страна на посетителите. Подбираме автентични и уникални за мрежата текстове, които да доведат до най-благоприятна оптимизация за търсачки.

3. Уеб дизайн

Разработваме привлекателен и напълно уникален уеб дизайн, съобразен с предпочитанията Ви и Вашата корпоративна идентичност. Създаваме разпознаваема и отличаващa се онлайн визия на Вашия бранд, която да е в крак с тенденциите и да изглежда прекрасно на всички устройства и съвременни браузъри.

4. Програмиране и имплементация

Добре изглеждащият дизайн на един сайт е безполезен, ако той не работи гладко и безотказно. Ние ще ви предоставим първокачествен програмен код и оптимизирана база от данни, които гарантират бързодействие, висока производителност и високо ниво на сигурност. При желание от Ваша страна, интегрираме система за управление на съдържанието.

5. Тестване и реализация

След като изработката е готова, ние ще направим детайлна проверка на качеството. Тестваме всички функционалности и всеки отделен компонент. Проследяваме цялостното поведение. Предоставяме завършен и работещ уеб сайт, който отговаря изцяло на Вашите изисквания. Публикуваме сайта в интернет в предварително зададен ден и час.

6. Поддръжка и развитие

Нашата работа не се изчерпва с пускането на сайта в експлоатация. Управляваме рекламни и маркетинг онлайн кампании. Ангажираме се пряко с постигането на резултати и винаги сме насреща за корекции и подобрения. Реагираме в рамките на 12 часа след получаване на заявки по поддръжка. Винаги вместваме спешни промени за нашите клиенти.

Избирайки нас за изработка на уеб сайт, Вие ще получите:

Безупречно качество на разумна цена
Срок за изпълнение до 30 работни дни
Безплатна 12-месечна поддръжка
Административен панел според индивидуалните нужди
Безплатно въвеждане на първоначалната информация
Обучение за работа с административния панел
Оптимизация за Google и други търсачки
Интеграция с Google Analytics и Google Search Console
Модерен и привлекателен уеб дизайн
Пълна съвместимост с мобилни устройства
Лесна навигация и удобно потребителско преживяване
100% тестване на крайния продукт
Висока производителност и устойчивост при натоварване
Бърза скорост на зареждане
Валиден код и спазени уеб стандарти
Високо ниво на защита и сигурност

ПРЕПОРЪКИ

Отзиви от наши клиенти

ИСКАТЕ ЕФЕКТИВЕН, ПРЕЦИЗНО ИЗРАБОТЕН УЕБ САЙТ? Нека задминем очакванията Ви
© 2016-2024 СИМДИМ ЕООД Всички права запазени