Loading

Изработка на онлайн магазин

Модерен, надежден и функционален инструмент за онлайн продажби.
Ние ще разработим за Вас удобен за ползване електронен магазин и ще ви помогнем да го развиете.

Рaзвитието на електронната търговия

Електронната търговия расте постоянно с високи темпове и несъмнено може да се определи като бизнеса на 21 век. Приблизително всеки трети българин пазарува онлайн поне веднъж в годината, а в световен мащаб електронните продажби възлизат на над 2 трилиона долара годишно. Все повече хора се възползват от предимствата на онлайн пазаруването и всеки ден се появяват нови онлайн магазини. Ако желаете в бъдеще да станете част от тази огромна и прогресираща индустрия или пък сте търговец, който все още няма електронен магазин, Вие непременно се нуждаете от модерен, надежден и функционален инструмент за онлайн продажби.

Персонализиран онлайн магазин, съобразен с Вашите нужди

Уникален дизайн

Популярните платформи за онлайн търговия, които използват отворен код или абонаментен план обикновено предлагат темплейти, предназначени за широка употреба. Направеният специално според Вашите изисквания онлайн магазин ще има напълно уникален за интернет уеб дизайн, който ще отговаря на Вашата корпоративна идентичност и ще се отличава от конкуренцията.

Персонализирани функционалности

Персонализираният онлайн магазин предлага гъвкавостта да претърпява изменения, в съответствие със специфичните нужди и изисквания. При такъв тип софтуер, Вие имате пълен контрол да правите всякакви промени по дизайна, файловете, базата данни и начина, по който работи магазинът. Това позволява изграждането на възможно най-удобно и полезно потребителско преживяване.

Бързина и надеждност

Създаденият по поръчка онлайн магазин функционира по-бързо и по-добре, тъй като няма излишни елементи и функционалности. Платформите с отворен код не са достатъчно надеждни и сигурни, защото програмният код е общодостъпен и уязвим на атаки. Шаблоните за масово ползване не винаги се зареждат и работят гладко, което изисква допълнителни корекции от професионалист.

Икономичност

Плащането на абонаментна месечна такса в дългосрочен план не е най-изгодният вариант. Избирайки изработката на персонализиран онлайн магазин, Вие се сдобивате със собствеността на файловете и данните си и не сте обвързани с определена платформа. Надграждането става бързо и лесно, като не е нужно закупуването и интегрирането на модули, които няма да съответстват напълно на Вашите конкретни нужди.

Избирайки нас за създаването на Вашия онлайн магазин, Вие ще получите:

Безупречно качество на разумна цена
Срок за изпълнение до 30 работни дни
Безплатна 12 месечна поддръжка
100% тестване на крайния продукт
Административен панел според индивидуалните нужди
Неограничен брой категории и продукти
Безплатно въвеждане на 50 продукта
Обучение за работа с административния панел
Оптимизация за Google и други търсачки
Модерен и привлекателен уеб дизайн
Пълна съвместимост с мобилни устройства
Лесна навигация и удобно потребителско преживяване
Висока производителност и бърза скорост на зареждане
Високо ниво на защита и сигурност
Опции за онлайн разплащане
Съдействие при избор на хостинг
Качване на уеб сайта на избран от вас хостинг
Интеграция с Google Analytics и Google Search Console

ПРЕПОРЪКИ

Отзиви от наши клиенти

ИСКАТЕ МОДЕРЕН И НАДЕЖДЕН ОНЛАЙН МАГАЗИН? Нека задминем очакванията Ви
© 2016-2024 СИМДИМ ЕООД Всички права запазени