Loading

Оптимизация за търсачки

Решения за по-добрa видимост от търсачките.
Ние ще ви помогнем да подобрите позиционирането си в резултатите на Google.

Какво е SEO?

Search engine optimization (SEO) е процес, който увеличава количеството и качеството на трафика към Вашия уеб сайт чрез по-добро позициониране в неплатените резултати на търсачките (Google, Bing, Yahoo). Колкото по-напред се подреждате в резултатите, толкова повече посещения ще реализирате. SEO включва съвкупност от техники, които оказват влияние на класирането в търсещите машини.

Проучване

Преди да се пристъпи към оптимизация е нужно задълбоченото проучване на текущото състояние на Вашия уеб сайт. Преглеждаме дали са приложени всички нужни SEO процедури. Проверяваме дали има фактори, които влияят негативно на оптимизацията за търсачки. Запознаваме се с конкурентите Ви в интернет и с техните слаби страни, които бихте могли да използвате като Ваше предимство.

Стратегия

Съставяме подробен анализ и списък на всички възможни подобрения, които могат да се извършат. Заедно определяме ключовите думи, по които желаете да постигнете предни позиции. Дефинираме конкретните стъпки, които да подобрят класацията в търсачките по желаните думи. Оглеждаме се за всички възможни канали, които биха увеличили трафика към Вашия сайт.

Оптимизация

Предприемаме конкретни действия, следвайки плана за оптимизация. Осъществяваме пълен мониторинг на посещенията на Вашия сайт и следим прогреса. Анализираме статистиката и надграждаме. Използваме цялата си компетенция и усърдие, за да реализираме поставените цели. Предоставяме Ви месечен отчет за направените подобрения и постигнатите резултати.

ИСКАТЕ SEO, КОЕТО ДАВА ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ? Нека работим заедно
© 2016-2024 СИМДИМ ЕООД Всички права запазени